GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, July 11, 2012

BE Paling Mahal

     Gempaq sungguh tajuk! Maksud aku, be yang aku dapat setakat inilah. Dulu ada Asus kalo tak silap. Bila dah jadi 'metered earning', jumlahnya dalam rm10. Besh kan? Tapi, tetap tak cukup2 nak 'cashout'.
     Kali ini, iklan minyak....


     Eh! Nak tanya korang. Dah baper kali cashout weh? Korang wat beli apa?

9 comments:

zara aluwi said...

Mak cik dah 3 tahun bersama N, masih maintain below RM50.00 tak dapat lagi sampai sekarang huhuhu... kesian kan...

.::puterism::. said...

kalau nk BE byk, rajinkan update profile dgn N.

Boni JLL3 said...

macam mana kita nak tau yang kita dapat BE ye?

kakcik said...

Kakcik dah 'tebus' beberapa kali, tapi belum mampu nak beli kereta! (nak isi minyak kereta untuk sebulan pun tak berapa cukup bila dijumlahkan) ;-)

jeBateja said...

Kita dah tebus RM198.80...ahakz....mcm ne lah org yg sebulan RM2k...

Kak yon said...

akk dah pernah cashout kurang sikit lima ratus.merajuk kejap..pastu rujuk balik.. ;p

farahaznil said...

wah bestnya..farahaznil thn ni masih takdapat BE lagi..huhuhu

Irfa said...

baru 2 kali cash out
itupun genap2 je terus cash out.hehe
1-beli jean utk anak dara
2-beli slack utk saya

sekarang dah boleh cash out tp saja nak simpan bagi banyak baru nak cash out.hehe

Afasz said...

1st cashout rm100
2nd ni, tgh tunggu cek nuffnang sampai rm100 gak.

kalau yg rm2k sbulan tu, dia byk sponsered post. n BE...diorg main SEO mmg hebat la......