GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, July 26, 2012

Tahan Lama

Ada 1 barang kat umah aku. Sungguh lama ia berkhidmat. Sejak 1999 sampai laa nih. Tetap setia dan tahan maki sungguh. Reganya hanya RM10 ajer. Dibeli di Makro Shah Alam. Mana tuh? Tesco Extra skang neh yang kat 13 tuhlerr. Dolu2 thn 90-an, mmg Makro glamer kalo nak beli borong. Lagi 1 ada kat Cheras. Pon dah jadik Tesco Extra.. Termasuk babs sejarah plaks.. Back to school the point, mender ini bole isi mcm2..
Mmg fungsi asalnya isi kain baju..
Isi anak pon boleh. Tapi, kena pegang yea. Kang terlentang budak tuh, byk hal plaks. Sungguh tahan bakul baju berjenama Toyogo itu.. Korang ada x barang2 'baekkk' punyo mcm neh?

9 comments:

kakcik said...

Den ado... memang jadi tempat main anak2 sampailah anak2 buah. Tapi cucu, tak sompek la kut! :)

[PCL] said...

"is barang baikkk"...kat umh kami dah xdak dah, klu ada pun beli kedai 5 henggit..pakai tak lama..hancuss!

jeBateja said...

Lah ni brg mmg buat tak tahan lama kot....kalau semua tahan lama...maw nya kilang plastik...tutup der...

kak ina kl said...

amboi senyum manis dak kecik ni..pagar kamu tu sama lak cam pagar yang akak belikan masa anak kecik dulu..tak nak kasi dorang gi ke dapur.sekarang pagar tu masih ada buat simpanan cuculah pulak (berangan)

akak pun teringin nak beli spek mata hitam tapi tak terbeli-beli lagi..

selamat berpuasa ayu, hb dan imran

anaa said...

ada 4 bijik.. jenama memacam... tempat kumpul kain baju yang tak rajin nak dilipat.. huhuu..

KhaiRin : anies said...

ada..beli kt sunway..da lebih 10 thn jg

Rasp said...

ada ada ada....
bakul nie mmeeemmaaanngg antara 'menan' kegemaran kids kan...
multi purpose gitu :D

Rai said...

amboi..kemain happy boleh masuk bakul..hehe..

faraherda. razalan said...

Comelnya si kecik ni. Dah boleh jln da. Heee~