GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, July 7, 2012

Pkt Logistics Group Career Day 2012

     Seperti yang dirancangkan, aku dan 'bala tentera' mengunjungi Pkt Career Day 2012. 
Daftar kat cafe. 'Log in' FB, depa tgk dah 'Like' FB depa ker belum then done! Dapatlah nombor yang tak baper nak bertuah pastuh beg, kertas program dan ini..

 Baru den pasan yang gambo 'fan' dicetak di 'tag'. 'Cool' lah!!

Mender yang selalu ada kat Pkt. Dan 'mender' ini akan penuh ngan memacam kudap-kudapan.

     Dah tunjukkan bukti, terus ke meja kedua. 'CV' dihantar awal ke Pkt Talent Hunter jadinya temujanji untuk temuduga sudah ditetapkan.

 Petugas di sini akan bawa calon ke tempat temuduga. Kat dalam 'The Ship'.

     Aku mesti tunjuk makanan punya. Melimpah ruah sampai membazir. Nak sikit tapi itu 'bhai' isi sepenuh2nya. Bak kata ank buah aku, lauk lebih banyak dari nasi.

Kari ayam, kari kambing, ayam goreng tepung dan telur dadar. Acar timun.

 Daging ayam yang besar. Puas makan.

 Belum raya pon dapat makan lemang sama rendang daging dan ayam.

 Antara pempamer. Masa neh kitorang dah nak balik.

Antara 'vip' of the day. Dato' Aziz Singah
yang mesra. R2 pula adalah 'mc'.

     Tak bertuah pula nak dapat I-Pad 2 tuh. 5 bijik dah jadi rejeki orang lain.
     Keseluruhannya, aku berpuas hati juga pasal ini penganjuran pertama kali kalau tak silap. Kalau silap, tolong perbetulkan. Tapi, rasanya hari kerjaya boleh diasingkan dengan 'FB fan's day'. Aktiviti interaktif antara Pkt dengan peminat2nya agak kurang walaupun ada 'Nenas Tour' dan 'tour' ke bahagian lain mcm 'The Ship' dan 'The Wave'. Harap2 Pkt boleh 'improve' in the future ok?
 

3 comments:

Boni JLL3 said...

takpe.. mana tau rezeki lepas ni.. boleh dapat pakai ipad tu kan??hehe

KhaiRin : anies said...

da jd mcm open la la plak kak hehehe

Admin said...

ada benernya di situ..insyaAllah, apa yg kurang akan kami penuhkan next time! Thanks coz datang! =D