GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, December 4, 2011

Chicky Club Carnival

     Baca Harian Metro... ternampak iklan neh... 


     Masuk percuma. Menarik!! Dah alang2 dekat. Bole bawak A.Is neh... kalo tempat tuh dh dekat, payah sangat aku nak sampai. Tempat haper? I-City laaa weh. Aku dengar parking asyik naik dari hari ke hari tuh yg aku tak rasa nak jejak kaki sini. Tapi, since Hub aku kata 'rate' dier tak mahei sgt so inilah masanyer.

     Bila sampai, tgk 'rate' parking. RM1. Ohkey laa tuh. Drive masuk then cari tempat parking teduh. Macam biasa demi Adik Iffah.

     Masuk2 dan bergegas ke 'tempat kejadian'. Dekat ajer. Ini memang cukup bagus. Letak Adik Iffah then g ke depan nak tgk kena register ker haper. Tgk2, kalo nak makan n ber'aktiviti' kena beli token. Inilah mendernyer...

Nampak tak tuh reganyer?

Got free drinks.


Abang Imran tak sabo2 nak 'cekidaut' apo bondo ado kt dalam beg neh.

     Dengan rega RM12 sahaja, memang worth it lah dapat beg tuh. Katanyer nilai semer tuh worth rm25. Memang macam2... ader 2 tumbler, sarung laptop, sarung tumbler, beg lagi 1, buku2 sticker, jajan errr memacam lagiklah. Aku nak snap A.I punyo tapi tak dan lah....dah 'selamat' semernyer dikerjakan A.I...ahaahhah

     Yang tak berbaloinyer, kalo parking tuh ko masuk or kuar lepas jam 6 petang dier caj RM10....ppeerrrgkkhhhh!!! Kalo tau aku ajak depa neh kuar awai2 lagik. Coz bila masuk or kuar b4 6 ptg caj RM1 ajer so total aku byr tadi RM11.....huhuhuhu... free entry (byrn masuk) tapi parkingggg..?? sedeeyyyy....huhuhuhhu

     Kalo korang nak mai karnival neh hoke ajer just kuar awal lah....ahhhahha... Tapi, terubat gaks hati bila jumpa kawan2 lama pada sebelah malamnya...

Kitorang berenam sekelas masa tahun 94/95. Another girl in the photo tuh wife kawan aku.

     Entri gathering akan menyusul...


7 comments:

PCL said...

slm hr minggu....melayan anak2 musim cuti sekolah dgn xtvt berfaedah mmg terbaik...lah., ceria n hepi selalu dlm pemantauan ibubapa.
dorang suka kita bahagia...

kakcik said...

Ooooo... diaorang mengelat cara macam tu ya? Keluar lamabat sikit dari kul 6, kena bayo RM10 plak...

Acik Erna said...

Ayu..masa acik pergi..tak de cakap macam tu..dari awal lagi dah RM10.00..tapi katanya..kalau makan kat kedai dalam tu..bagi tiket tu..bayaran makan tu..akan dibagi diskaun RM10.00 ikut harga tiket tu.

Dalila Hamid said...
This comment has been removed by the author.
Dalila Hamid said...

byk jgak brg yang dpt... dorang pandai la dok pusing2 cerita... bagi n ambil balik ... dela p malam2 mmg kena parking rm10

Run Away said...

sesuai sgt musim cuti sekolah ni kan..;d

Kancilbiru said...

wah KB pun seronok kalau dapat goodies bag yang banyak isi macam tu...