GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, December 5, 2011

Nak Mintak Tulong 'LIKE' Ajer. Buleh??

Sudah terang dah. Takyah nak suluh2. Membazir bateri cap 1Msia lampu suluh korang ajer. Nak mintak...undi lagik. Kali neh tambah lagik 1 penyertaan. Kawan2 yang dah undi untuk penyertaan pertama tuh diucapkan tenggssss bebanyak yea? Sesambil dok gebang-gebang kat FB tuh kan?

Penyertaan Pertama

Lom sampai 30 'LIKE' tapi syukurlaaa. Ader org nk sapot. Kener 'LIKE' page penganjur dulu iaitu OneBabyWorld iaitu butik baby n mama online. Link dier kat sinik... 

Pastuh, korang 'LIKE' page Adik Iffah plaks macam yg kat atas tuh. Dier peserta #86.



Penyertaan Kedua

 Tentu korang suka makan gegula batuk murah kan? Apa? Takder kualiti? Jangannnn kooo... ini jenama sudah 'establish' tau. Now 'depa' dah apdet memacam; dari pembungkusan sehinggalah ke perisanyer. Ader gaks buat contest...
Alhamdulillah! Dah ader 9 orang 'LIKE' from FB. Cukup 20 'LIKE' Adik Iffah akan layak untuk ke peringkat kedua iaitu penilaian para juri plaks. Lagi 12 ajer kan? So, kalo takat pembaca kat sini nak help aku kejap ajer kan3? Thanks yea korang? Neh nak mintak help dari geng2 bloggers aku plaks. Klik sini utk 'LIKE' page Adik Iffah seperti yang di atas...

Ohkey, nak kempen itu ajer. Agak2 bole 'celen' parti politik tak? miahahahahahh...

6 comments:

kakcik said...

Beressss... kakcik dah LIKE dah. :)

bujal X said...

kejap lagi~~he~~

Anaa said...

kita boleh bukak facebook lunch time jer, taim lain co block..nak jimat letrikk... jap gi kita like adik iffah oke... sib baik blog dia tak block...

kak ina kl said...

good luck ..semuga berjaya yer

munna said...

ORAIT.... DAH KLIK...GOOD LUCK YE

Dee said...

kejap lagi insyaallah dee click..hrp2 tak lupa..huhu..