GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, December 9, 2011

SALAM BERSAMBUT UKHWAH BERTAUT 4

     2 minggu lg eks? Ohkey, jom kenal geng2 yg dah hadir masa kat umah Kakcik dan insyaallah akan hadir lagik pada hari sebelum gaji untuk kakitangan kerajaan tersebut.....hihihiihih...nak gaks sebut.

Bujal X matcham-matcham even pose dr blakang ala2 misteri sesambil dokong anak n KasihIbu. DJ Shazz masa tuh dh kat Klate.
Tosonyum manis tuh GadisBunga bersama keluarga Dr. Faiz Macam-macam. Di belakang Ziyyad, bertudung kelabu adalah Mas Zuber, Journey of Life! 

 Kakcik NurSeroja, Acu Syg, Akuzle Ayu dan Kak Ida Nyanyi Sunyi. Eh! Lengan Dato' LF pon nak 'enterprame'? Dengarnya Dato' tak baper sihat dan tak dapat 'bersiaran' seketika. Didoakan Dato' cepat sembuh...amin3!!


(Nanti kalo den lupo, tulong request utk bergambo macam neh yea? Senang nak berkenalan ngan lebih lanjut nanti)
(sorry, kak...pose 'tikam belakang' laks...huhuuh)

Dua dari kiri Shikin Cikinto
 dan di sebelah beliau adalah Kak Ati Masrif Flowers of My Life 

     'Bias' eks pasal beberapa orang ini ajer ada gambarnyer? Bukan 'bias' tapi masa tuh ramei yang den belum bersuai-kenal. Dah balik umah then godek2 'url' depa baru dok "oouuhhh... ini rupanyer...oohhhh...laaaa...awak ker?" then yang ado FB tuh baru 'bertambah2'kan... 
     So, dah kenal...nanti jangan lupa tegur2 yea??

16 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH WAR-WARKAN. JADILAH NAMPAK LONGAN JE !

ainnoraini said...

Betul la masa tu... Kak ain pun tak sempat nk beramah mesra dan bergambar samakan... Malu sebenarnye tu...

Harap2 kli bertambah mesra kite lagi bile berjumpa kat BBB nanti...

Acik Erna said...

ayu..nak berkenalan jugak dengan bayi iffah..sebab maknya dah request nak jadi anak..iffah otomatik jadi cucu acik tau..harap dapat jumpa baby iffah nanti.

[PCL] said...

salam, semakin dekat masanya untuk lebih mengenali antara kita..insyaAallah .

bujal X said...

1st time tengok gambar saya dari belakang.kacak jugak~keh keh~

haslina said...

wah mmg meriah.
makanan pun banyaknya.
sungguh murah hari semua yg datang tu.

semoga di permudahkan untuk datang pada next gathering nanti.

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

kasihibu said...

tak sabar nak memanti agenda seterusnya
insya'allah minggu depan kan?

Ina Hashim said...

salam kenal...bestnya ada gath2 ni ye

Marina Monroe said...

Salam Ziarah,
Auntie memang tak puas berkenalan pd ari tuh disebabkan keadaan kesihatan auntie.

Di majlis akan datang pun akan sama, auntie hanya dapat berkenalan yg bertegur auntie saja, namun hati berkobar2 utk hadir.

Azlan Hasan said...

owh...nie blogger gath ker kak??nampak meriah..hehehe

Regards,
-Strider-

rasp said...

bila dpt berjumpa2an...
bertambah erat dan bertambah ramai kenalan kan...

@cu SaYaNg said...

nanti tunggu hingga acu sampai tau...jangan balik dulu

Anaa said...

kekeke.. gambo first tu puas aku melilau carik mana bujal.. yang nampak teraang nya abang muss.. awat tak de intro abang mus..kang kecik ati kakcik.. hihi.. :)

nyanyisunyi said...

wah...MDT mujur ada gaks nama akak..aduhhh..bertambah kuat debaran akak ni sebab jeng,jeng,jeng...

ratusiput said...

ooo ni yg gath se kat umah kak chik seroja tu ek...ramai ye yg dtg...seronok kan dpt kenal kawan2 baru...