GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, December 24, 2011

Peraduan 'Review Paper Mate Inkjoy"

     Kebelakangan neh aku rasa banyak pekdahnyer aku ber'FB'. Di sebalik kejadian2 kunun pelik dan ajaib serta jelik yang orang2 pandai tak bertempat buat, macam 'create page' yang kutuk2 orang atau komen suka hati mak bapak tiri belah pakcik depa sesedap rasa, aku plaks mendapat sedikit laba dari 'pembaziran' masa aku kt sinun...ahahhahahh

     Salah 1 nyer inilah. Cara nak sertai aku lupa. Tapi rasa2nyer isi form kat 'page'nyer ajer kots? Sementelah aku memang pengguna setia produk Paper Mate neh. Korang membuhun ah kalo tak penah dengo jenama neh. 
     Depa nak pilih 200 orang untuk 'review' produk terbaru iaitu 'Inkjoy'. Alhamdulillah! Terpilih. Lepas tuh, depa anta bungkusan ini kat aku....

Cer tanya Uncle, ader kena mengena ngan beliau tak??

 Aiyooo!! Segugus koo...

Setelah diasingkan. Ado 24 btg=2 dozen. Hoh! Cukup bekalan setahun neh. Silap2 lebey.

Hadiah peraduan neh lumayan gaks:

Pertama - RM200
Kedua - RM100 or RM150
Ketiga - RM50
Yang paling beshnyer, lagi 197 orang tuh dapat sepasang tiket wayang. Hoh! Dah dalam genggaman tuh. Dahler dapat pen pree. Alhamdulillah! Tebaeekkk neh...

Setelah berhempas-pulas kununnyer..padahal memang tak reti sangat babs edit-meng'edit' neh terutama bila pakai 'photoscape', inilah hasilnyer....
 Ini plaks review yang kener 'post' kat FB depa. Tak lebey dari 100 perkataan. Aku buat 99...ahahahhaha... bole jadi duta 'Speedmart 99' tak agaknyer? 

When I received the parcel n opened it, I’m so stunned but touched to see this bundle of joy. Paper Mate is so generous to give such huge number of pens. A loyal user of Paper Mate, I believe on 3 principles; ‘Possible’ - Paper Mate pens can write on any surface and any direction e.g on doors. ‘Protection’ - a special ‘cap’ on each tip prevents ink to dry and it can be removed before using. So, it’s cost-saving and no need to buy another pen. ‘Page count’ - notify the user to estimate longevity of the pen.

Baru buat yg se'coet' neh. Kalo nak lukis Upin dan Ipin or Boboiboy tuh maunyer.... tatau aper jadik kan? Hahahahahha...

Harap2 cepatler dapat tiket tuh...bole g dating ngan Cik Abe....ahahahah...


9 comments:

[PCL] said...

wah..dah jd duta pen nih... , didoakan dgn harapan dapatlah tiket wayang tu..doa pcl selalunya makbul tau !..insyaallah

nyanyisunyi said...

alhamdulillah rezeki tu ayu....
stok setahun dah tk payah beli pen...cukup dah merah hitam biru....

good luck..insyallah dptlah tiket wayang tu..

Ati Masrif said...

rezeki datang kan ayu..

semoga berjaya dapat tiket
nk dating2 manje dgn abe deh..hihi~

mamawana said...

Wah bestnyer.. dpt stock pen...Tahniah.

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/12/jalan2-bermanja2-main-air-di-tepian.html

diana said...

banyak,nye..
jom kongsi..
ekekeke

azieazah said...

Tahniah!

Sesuai sungguh hadiah ni untuk ko AYU! Pasti berguna.


“Sampai hati HANIS AZLA buat aku menangis berkali-kali...”

haslina said...

tahniah dapat pen manyak tu.
selamat berperaduan lagi.
moga ada rezeki ayu di situ.
amin3x.

gedek! said...

compant GDEX tu sebenarnya , sepupu belah mak, jiran atuk, anaktiri pakngah saya yang punya.... haha!

Anaa said...

waah bagus la ko.. tak rugi ko dok bertenet lelama, sampai tak tito tito.. orang jaga ko tito, orang tito ko jaga.. ada habuan rupanya.. kekeke..

sikit beno patah perkataaannya, kalo aku harus, baru tulis intro, dah bunyi beeeppp suh benti. kekeke..