GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, December 31, 2011

SOKONGAN UNTUK DJ SHAZ HOTFM KLATE

     


     Ahah! I'm back... macam biasa banyak mender nak citer tapi tatau rajin nak meng'hapdet' ker tak...hihhiihii... Takper2..kasi 'cool down' duluh. Cemana? Meh kiter dengar radio.

     Radio aper? Ala... Hotfm Kelatelah; mana lagik. Kalo korang minat dan kenal plaks DJ Shaz, inilah masanya korang nak bagi sokongan kat beliau. Tempek mender neh plaks....


Lagik nak wat aper? 'Cekidaut'...

1. Buat 1 entri macam aku wat neh. Tajuk suka hati korang.

2. 2 Januari 2012 nanti, dengar Hotfm Kelate. Yang dok kat sana, leh 'tune' terus kat 105.1fm. Kalo dok kat negeri2 lain macam den neh haaa, dengo kat sinik ajer.

3. Tinggalkan url entri korang tuh kat sinik

4. Lepas dengar beliau bersiaran pada tarikh dan masa berkenaan, tinggalkan plaks komen kat entri yang sama. Untuk makluman, beliau akan ke udara dari jam 11 pagi - 3 petang. Kalo salah tolong betulkan kepada sesiapa yang lebih tau.

     Itu ajer. Kalo tatau or malas nak wat, bole tinggalkan komen korang kat entri aku neh. Tapi, kalo ditakdirkan aku terpilih untuk menerima apa2 cenderahati pasal pakai komen korang tuh, jangan 'claim' eh hadiah tuh dari aku.....ahahahahhaha

     Hokeh, nak wat segmen sendiri, ucapan untuk DJ Shaz. Pendek ajer...."Dik Wani, dugaan dan cabaran yang maha besar akan dibalas dengan ganjaran yg maha besar juga. Dengan izin ALLAH"....AMIN3!! So, good luck n La Tahzan"



 

6 comments:

Aku Ibu Muda said...

tenkiu kak! :)

kakcik said...

Good Luck untuk Ayu juga. :)

[PCL] said...

Ayu sempoi !!!...hepi new year n gud luck...utk blogger wanie aka DJ Syaz...do the best!

KhaiRin said...

hebak mung! hebak!

slmt thn br kak ayu!

Zarul said...

Tu la namanya pengerbonan sorang kakak...

Zarul said...

Oopps silap eja...pengorbanan