GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, December 15, 2011

SALAM BERSAMBUT UKHWAH BERTAUT 5

The Banner...

 Ehsan 'lembut' tangan Kak Azie Azah


The other one is from Dato' LF



The countdown??
2 hari lagi (tidak termasuk hari kejadian yea?)....sudahkah anda bersedia??

14 comments:

ainnoraini said...

InsyaAllah akan datang ke sana nnt...kenal kak ain lagi kee...pas ni boleh la kite sembang ye... Hari tu malu2 gitu...

kakcik said...

Salam Ayu...

Pak Imam tak dapat hadir pada hari kejadian kerana ada AGM di masjid. BS mesti tak nak ikut rasanya sebab nak main dengan sepupu2 dia.. :(

gadisBunga said...

kita jumpa di sana insyaAllah... :)

Aku Ibu Muda said...

countdown lebih kurang je ngan wani nk start PJJ :(

rasp said...

bestnya tapi sayangnya tarikh tu dah ada hal...
kalo dak mmg nak terjah :)

gadisBunga said...

eh jap...

baby iffah main2 kat blog saya harini. :D

bujal X said...

berdebar2 plak~he~~

@cu SaYaNg said...

InsyaAllah acu pegi tapi lewat sikit :)

Anaa said...

anak kita demam panas dari hari senin lerr.. panas kebah panas kebah.. tengah risau ni...demam ngna batuk.. dah 2 kenet gi.. harap2 dia sempat ler sembuh.. kalo tak harus kita buat solo appearance hari tu nanti.. :)

haslina said...

niat mmg kuat hendak pergi. ada office retreat Sabtu dan Ahad itu. baru sahaja tahu.
harap-harap adalah peluang hendak pergi.

Daddy Ziyyad said...

Insya Allah, akan datang.

Daddy Ziyyad said...

hahahahhaa..komen Bujal!

kak ina kl said...

Maaf tak dapat hadirlah ayu. Insyallah lain kali yer

wow bangganya bila kamu sebut nama akak.terima kasih bebanyak

Acik Erna said...

Insyaallah ayu..nak jumpa cucu sicomel iffah.