GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, June 6, 2012

Ke PD Sabtu Ini?



Saya suka gambar ini. Dr. Hani punyer eks? Hari Sabtu neh, 9 Jun, MamaWana plaks menjemput. Tgk/baca kat sini. Ada sesapa yg konfirm hadir? Aku tatau lagiklah. Koje x sesiap even sekolah dah nak bukak...uhuhuhuhuh

11 comments:

gadisBunga said...

PD? alaa...tak dapat la joinnnn~~~

Rai said...

jauhnyaaa PD...weekend ni nak sambut bday anak..eh lagi pun diorang jemput ke saya.. hahaha

Daddy Ziyyad said...

this Sat? tak dpt join...

kakcik said...

Kakcik tak tahu pun!

JunAina said...

Sekolah dah nak buka. Pompuan kat rumah dah nak balik Perlis sabtu ni...kalau tak PD cam best jerk ekkk...

atuk said...

Assalamualaikum Ayu

ada 3 kenduri kawin yg patut hadir

KhaiRin : anies said...

jauh tu

Nurul Akmal said...

wah betnyer wat event camni.. tapi jauh tu kat PD... :(

Ati Masrif said...

jauhnya...

kak ati hanya dpt join kalau
acara di rancang sebulan sebelum
sbb hubby susah nak dpt cuti last minit ni :)

Dee said...

wah..gather lagi eh..enjoy..

@cu SaYaNg said...

weekend nie???
tak dapat nak join...ada agenda lain :)