GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, June 14, 2012

Subhanallah!

Ma kata, kalo awan pecah2 mcm neh, tandanya kemarau. Btuikan?

8 comments:

Rai said...

betul kot kak..tengok kalau kat padang pasir selalunya awan macam ni..tapi saya first time perasan bila akak cakap gitu..

mrs puex said...

tak silap ni gamba kelmarin kan?? mmg cantek sgt time tuh..hubby siap ckp nak benti tepi nak snap gamba sunset tp tak bawak kemera..hihihi..
masa tuh kami otw ke puncak alam sbb nak cri tilam kekabu utk baby..mmg sangat cantekk..:D

anaa said...

ye kot ayu..ni nak masuk ramadhan kan, selalu memang panas dan kering...

rasp said...

kot lah kan...
la nie memang panasssss jer cocer kat luar tu....

JunAina said...

Agaknya betul kot...Kajang panas leting la nih. Kipas macam nak tercabut dok panas lagi, nak kena boh econ gamaknya.

kakcik said...

Apa2pun bentuk awan itu tetap menarik di mata kakcik. :)

@cu SaYaNg said...

ye ke??
first time tau nie

kakchik@ella said...

canteknya awan berbunga2 camtu. KC tak penah dgr ayu tapi kalau mak dah cakap, betul la tu kot?