GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, June 12, 2012

Kena Kat Aku Plaks

Sebelum neh aku baca kat blog Redmummy ajer pasal cracked/sore nipple akibat kekerapan menyusu dan pumping. Ada yang sampai berdarah2. Now aku plaks yang rasa. Pedih woo.. G cari kt mumsdream seksyen 20, dah abeh plaks. Pastuh terpikir nak cari kat seksyen 9. Alhamdulillah ada. Jenama neh ada antara korang dh biasa kan?
Inilah jenamanya.. Biasa tgk kan?
Rega lebey pasal buat kat sini..
Fungsinya yg lain ada juga. X sangka aku..
Dah guna 2 hari, alhamdulillah masalah melecet itu dh baik. Kena teruskan guna utk mengelakkan masalah ini berulang lagi..

7 comments:

Azura @ cik buaya said...

hai2.. singgah sni smbil follow.. btw bce entri ni ngilu lak ase.. thanks for the nice info :)

kakcik said...

Adik Iffah punya penangan ya? :)

@cu SaYaNg said...

aku lak yg terasa ngilu bila baca
macam aku lak yg kena..hehehehe

JunAina said...

Akak dah lama tinggal semua tu. Anak pompuan sampai umur 2 tahun merasa le jugak peritnya. Anak lelaki dua2 hanya 6 bulan...lega...

Rai said...

hehe..kena slow talk dengan baby.. kalau dia buat lagi bagi time out.. walau pun baby lagi insya allah dia akan paham..

anaa said...

hee.. tak pernah kena, sebab tak breast feed.. huhu.. sedih..

zara aluwi said...

Saya dulu sapu dg minyak zaitun.