GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, June 15, 2012

Sabo Ajer.. Grrr

Tengok ker rupanya nampak cekai sangat. Tp, reganya dalam rm1++ juger. Mentang2 'ibu'nya mahal n terhangat masa kini.. Hahah. Aksesori 'note' neh mmg urut dada kalo tgk ke reganya. Dari 'cover' ke 'screen protector'. Naperler nk letak rega mahei2 sgt. Bkn berkualiti pon. Baru baper bulan pakai, dah jadik macam neh.. Huhu
Tulisan tuh mcm spray gitu2 ajer.. Hmm

8 comments:

Rai said...

ni accessory ke tulisan kat telefon tu kak?

teruknya..nasib baik saya punya tak jadi mcm ni..

rasp said...

rasa geram je kan...
keluar duit banyak tapi quality kurengg....

farra8979 said...

alamak... siannya. nape jadi lagu tu?

kakchik@ella said...

alaaa .. dah la beli mahal-mahal pastu buat hal. bengang, kan.

Dee said...

mmg mahal kan..tp sebab nak jaga benda yg mahal tu..beli gaklah...sabar jelah hati..

al-lavendari said...

itu sebab pakngan malas nak tukar henfon baru .. pakai jelah yang lama sehingga dia berhenti bersuara.

* terima kasih kerana sudi baca entri lama pakngah yg dipos kira2 dua tahun dulu.

JunAina said...

Kita ni terpaksa...dah ada nak jaga kena tambah benda lain kalau rege sikit2 boleh lagi kalau dah mencekik rasa bila pakai sekejap pas tu rosak nak je mencekik tuan kedai.

MulutPayau said...

memang geram jugak kalau jadi mcm tu...dah laa mahal..