GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, June 30, 2010

Haiyah....

 Ok, aku baru reti nak wat print screen. Dah letak kat 'paint' tuh, terus aku masuk kt dalam entry neh, gambo tak muat semua. Korang tengok buktinya yea, kat sini. Sedeylaa....uhuks....Soklan sy: cemana nak crop gambo dalam paint eks? Sy orang tua ganyut baru nak belajar, kalo salah, jgn jolok yea....huhuhuhuhuhu

     Ader orang nak tulung saya? Huhuhuhuhuhu.....

4 comments:

Sumijelly said...

oh,...nak belajar yek..
nanti sumi wat tutorial yek...
sabar yek..nanti sumi ajarkan...
hehehe.........

Sumijelly.com

akuzle said...

wokeh, sumi.... tengkiu sgt2....

lydzar said...

ermm ayu, kt paint tu kan, kan kalau kita bukak maximize wondow dia, akan ada satu kotak putih, boleh besarkan kotak tu. letak jer cursor kt tepi kotak putih tu, then boleh dragkan dia utk besar atau kecik

try la

Sumijelly said...

kak.......sumi dh buat dah tutorial tu...

meh..meh..tgk.......

Panduan Print Screen

Sumijelly.com