GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, June 29, 2010

Lawak 'World Cup'

     Arituh, kakak aku ada bagitau... pasal anak bongsu dier yang derejah dua. Anak buah aku neh memang terkenal dengan kata2 dan ayat2 berbisa yang tak pernah orang lain terfikir. Kadang-kadang lawak, kadang2 'make sense' dan tak kurang juga yang lurus bendui. Alahai, tang luruih bendui tuhlaaa selalunyer yang jadik lawak.

     Satu hari, abang dier tampallah jadual 'WC' kat dinding dalam bilik. Alah, yang macam korang amek kat paper tuh laaa. Kat jadual tuh aderlaaa gambo kartun bintang2 piala dunia. Memang rupa kartun tuh saling tak tumpah macam rupa asal depalah. Dah siap tampal, si tecik neh datanglaaa dok menilik2 jadual tuh. Then, beliau bertanya,"Abang, mana satu Lee Chong Wei?".... korang nak gelak ker nak nangis tuuhh??

6 comments:

s.c.h.u.l.t said...

at least kenal gak LCW. omg. saya waktu 2 tahun xkenal sape2. haha

Lovely Kitchen said...

bijok tuh tau juga nama atlit negara!

lydzar said...

hehe mmg lawak..sat lagi boleh la dia hapal nama sorang2 mamat2 main bola tu..

akuzle said...

schult: ehehhhe, budak2 skarang neh..mmg advanced kan? tp dier tuh dah 8 thn.....

e-na: psl hari2 dok ngadap tv... gitulah

lydzar: ahahahah... mmg dier kata minat Messi... pastuh tetiba rasa dah x minat plaks... ado?? hehhehe

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.... so cute!!!!!

can ili be akmal? said...

mengharap atlit kita main kat world cup.eh lee chong wei main badminton.hehhe.

"i dont't peel an apple.. i eat it with the skin"? jangan bahaya tau.sbb dengar kata penjual buah epal tenyeh lilin untuk buat epal nampak segar.walaupun basuh.lilin still ada atas kulit.buang kulit sblum makan.take care ;)