GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, June 15, 2010

Percaya atau Tidak

     Lama jugaks aku dok tercari-cari buku ini kat pasaran. Atau lebih tepat dah lama aku tak beli buku. Nak jimat belanja?? Kalau itulah sebabnya, rasa macam tak munasabah pasal duit dalam bank bukan makin gemuk tapi makin kurus. Aku jer yang makin gemok....ahahahhahhah

     Tadi masa dinner kat Pak Li, aku singgah ler kat kedai buku sebelah tuh sesambil nunggu order sampai. Telek punya telek, belek punya belek, ternampaklah buku itu. Ok, ader satu jeks. Rega rm14.90 ker kalo tak silap. Jadi, dah ader depan mata sambaulah kan? Kalo tak beli kang balik umah teringat-ingat.

Tak taulaa abeh baca or tak. Or bila nak start n abeh baca

5 comments:

nuriz said...

dah datag ni..err blog ni takde shoutbox or chatbox ke..huhu

akuzle said...

nuriz... tq coz dtg.... aiyo! lom buatlaa tmpt menjerit tuh... nk buat kt mana eks? setting??

NiZaM Limited said...

rasenye bnyk dah ebook buat duit ngn blog ni..mungking dlm ebook tu bnyk ckp pasal nuffnang ngn adsense kot. pastu pasal trafik. hehe..

utk pasang shoutbox tu register kat sini

http://www.shoutmix.com/main/

lepas dptkan code dia letak sbg widget kat sidebar..shoutbox sesuai utk org yg ske blogwalking. hehe..

akuzle said...

owh, mcm tuh ker nizam?? tq vm lah.... kalo ikutkan x yah nk bli buku tuh kan? tnya jer kt nizam.....ehehehhe

Kancilbiru said...

nanti boleh la share2 infotu yer...hihihi