GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, June 17, 2010

Kau Pergi

     Gi mari, gi mari. Dah almost to the end. Rasa memang tak puas. Yerler, manalaa nk puas, cuti kan? Kalo orang lain cuti, keje tak bawak balik umah. Haku plaks? Huhuhuhuhuhuhu.... kalo cuti macam neh, baiklaa aku kjer. Btui tak??

     Haiiii.... mengeluh pown tak guna. Kerja kasi siap. Tapi time cuti neh sempat juger buat 'bw' byk2. Ala2 macam orang giler juger. Tapi juger, aku tinggalkan jejak kt blog2 yang sekelapa err...naper aku taip kelapa plaks.... sekepala ngan aku. Belog2 yang aku suker baca, belog2 yang aku paham apa yg aku baca. Kira yang tercapai akalku lah. Kalo standard tinggi2 sangat x retilah, bai....

     Masa cuti neh juga bagi chance kat aku hapgret belog neh siket2. Yang paling besh, berjaya letakkan 'tempat menjerit' utk. kawan2 sapa2 aku, tinggalkan jejak juger utk. aku jejak balik lepas itu. Utk itu, aku nak sayang sangat2 kat E-na Lovely Kitchen and NizamLimited coz tak lokek nk share ilmu yg depa tau. 'Sharing is caring but not everything can be shared', kata E-na. Ok,bos... noted!! hehehehhehe..... Kawan2 blogger yang lain jgn tecik ati tau. Kiter pon syg u ols semer.... sebab tuh kiter selalu merayau2 kat belog u ols.... nanti kalau dah pandai wat award kiter bagi u ols yea? ( jgn janji manis ajer...)


Tq, shannon utk. photo ini.

2 comments:

kakinakl said...

salam..ala berita hangat..memanglah orang buat N3..tu salah satu tip nak naikkan trafik.

akuzle said...

ehehhehehe... br pasanlaa, k ina.... mmg hotlaa kan? n unsangkerable