GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, June 9, 2010

Lama dah....

     Biler last kitorg tgk wayang?? Lupa coz dah agak lama..... Bukannyer aper, tak der citer rasanyer nk tgk. Citer tak besh ajer, wat rugi ongkos den. Tapi semalam aku ajak hub g tgk citer yg best. Citer aper?? Citer kartun.....ahahahahhaha

     Tapi bukan sebarang kartunlah.... tajuknyer adalah.... Shrek 4.....

G ari Selasa coz lady's day kan? Tapi br terpk, ank aku punya dier caj kids or adult?? Hmmmm...

     Hahahahah... mcm biaser, Shrek si gergasi hijau tidak pernah menghampakan. Even kitorg masuk dah lambat tapi tetap enjoy. Tapi kan, ader lagi org2 yg masuk kendian dari kitorg. Hmmmm... penuhlaa panggung, biaser ah, cuti skola. Yang gelak paling kuat adalah mak budak n bapak budaklah....ehehehehhehehe

     Shrek kali neh... hmmm, tema dier menghargai apa yg yg kiter ader now sebelum kiter hilang segala2nya... wuiii!! bunyiknyer ngeri kan?? uhuks..... kdg2 satu jer tindakan kiter tuh akan menyebabkan kiter rugi seluruh hidup kiter.....oowwww!!! lagi ngeri..... alah, citer byk pon x guner, bkn aku dapat duit pon kan? eheheh... g laaa tgk sendri b4 habeh.... x rugi...

     haiyoh!! byk pulaks rasernyer citer2 wayang yg aku rasa nk tgk bulan neh... 'Marmaduke' , 'Karate Kids'.... hmmm, kopak2....

3 comments:

darkbatman said...

yepp..stuju. 1 tindakan kita bleh wt kita menyesal.. same cam aie, 3 tahun lepas penah kehilangan org tsyg.. xtau nk hargai wktu bersama.. cuba mencri dia agak lama n bila dh tau, even tgk keta dia pun hati berdebar2..kdg2 nk jer waktu 2 kembali mcm dlu tp siapa la kita mampu undur sume 2..reda ngn ape yg berlaku tp cuba menjadi lebih baik dr dlu.

lydzar said...

teringin gak tgk citer ni..

shrek memang best kan

Sumijelly said...

best ker citer shrek.. mcm nak tgk ngn anak2 la... huhuhu

Sumijelly.com