GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, November 1, 2011

Nak Iklan Japs....

     AHah!! Nasib baek ader gaks kawan2 n kakak2 serta adik2 bloggers yg perasan ngan 'kehadiran' blueberry cheesetart buatan bawaan saya masa gath umah Kakcik tempoh hari yea? Cer baca leklok...BAWAAN  yer BUKAN BUATAN... huuhuhuhuh... maybe 1 day kener buat gaks neh. Mana tau air tangan den sedap...huuhuhuhuh

     Sobona ae, dessert tuh isteri kawan tmpt koje Cik Abe den yg buek. Hopefully korang paham aper yang aku tulis tuh...hiiihihih... beliau tuh mmg rajin babs masak memasak neh. Aku?? No komen. Kalo dah potluck pon di'order' so pepaham laa eks? hehhehehe...

      Insyaallah! Aku akan bwk lagi mender yang sama masa gath kat umah Dato' LF nanti. Tapi, kalo agak2 korang nak makan lebey siket, boleler oder kt hp aku. Nanti pada hari kejadian, aku leh bawakkan...

Ohsem takk?? heheheh... (kener bayo royalti tak guna words neh?)
1 bekas tuh leh muat 28 bijik yg bersamaan rm23. Berminat kalo, bole sms kt no hp sy 016-2177456...ohsem owh ohsem...eheheheh



13 comments:

Acik Erna said...

acik tengah fikir2 ni..sempat tak nak pergi..klau sempat nanti acik sms ye.teringin jugak nak rasa ni selain dari kuih tart azie tu.

kakcik said...

Sabona ae... eden tak sompek nak ghaso pun tart tu, tapi tengok ghupe pun eden tau tart tu sodap. :)

Hanis Azla said...

mmg ohsem tart tu.. akak pun ada rasa sebijik hari tu.. nak ambil lagi malu.. he..he..

YNA said...

sedapnyer cheesetart :)

terliur nie, huhuhu

Anaa said...

hihii.. den pun samo kakcik.. tak sompek nak ghaso.. nengok2 dah ghaib...sib baik tak kempunan..

haslina said...

semestinya pujaan ramai kuih ini sekarang kan.
lovely.

Ros said...

Salam,

Sedapnya...tak tau la bila nak boleh rasa ni.

ainnoraini said...

mesti sedap tu..tengok pun dah tau...

nnt kalau kak ain gi sane boleh la ode...

Daddylicious said...

kalau sedap pasti ada repeat sale...insyaallah...:)

@cu SaYaNg said...

acu pun tak sempat nak rasa
moga2 ada la rezeki kat umah uncle LF nanti

AzeedA said...

kompom sedap!
*ade komisen promosi dak?*

gadisBunga said...

mmg ohsem kak tat tu. saya makan 2! eh, 2 je. diet. heheh~

Papa Mifz said...

nmpk sgt menarik..sure sodap kan...