GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, November 24, 2011

SALAM BERSAMBUT UKHWAH BERTAUT 2

     Inilah senarai rakan-rakan bloggers yang sudah menyatakan persetujuan untuk hadir pada 'PAD'......


List ehsan Kakcik dan Dato' LF

     Agak2 apa maksud tanda * itu yea? Ohkey, eksersais minda...eheheheh
     Mungkin masa neh paling sesuai anda semua buat apa2 'homework' or lawatan CSI sosial ke 'umah' kengkawan yg perlu. Nanti boleh elakkan kejadian 'tersombong', 'termalu' or tak 'tertegur'. Then, petua Gadis Bunga apabila hadir di majlis 'gathering' bloggers ialah:-

1. perkenalkan nama samaran semasa berblogging bukan mengikut i/c yea?

2. sebutkan sekali nama blog.

Payah? Susah? Malu?...Ohoh!! Sila tendang terajang hempuk itu semua jauh2 kerana kita semua adalah hamba. TUAN kita adalah sama. Jadi bukankah kita sama sahaja? Guna bahasa rojak? Guna BMT? Pokoknya, ko seorang blogger yea?

 Kalo takder 'sewang', korang tanak datang yea??

9 comments:

Juliet_iRa~" said...

wahh akk ke tuan rumah gathering ni?:)

kakcik said...

Biar kakcik teka - yang bertanda * tu, adalah blogger yang sebelum ini tidak hadir dalam pertemuan lepas. Betul tak?? hehehe....

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH WAR-WARKAN .... RAKAN2 BLOGGER YG BELUM MENDAFTAR TU, SUDI2LAH MENGISI BORANG ONLINE. INI PERJUMPAAN KITA BUKAN PERJUMPAAN KAKCIK MAHUPUN PERJUMPAAN LF.

al-lavendari said...

laaa .. kenapa pulak digugukan acara sewang tu ? hehe

Acik Erna said...

Ayu..nak mua melawat dah ni.bila berkesempatan..
oh ye..ayu yang kata boleh order cheestart nanti kan.

Kakzakie said...

Kakak dapat teka yg * tu masa kat rumah kakcik hari itu tak ada. Bakal join kali ini...

haslina said...

salam...

whuaa..nk bagi da link hari tu pada. tapi tiada nama blog kat situ?.
kenapa yea?

PUTUBAMBU said...

betul tu..kita setuju..kita setuju!!

perkenalkan nama blog..

cam putu ni.. org lebih kenal sebagai nama putu/putubambu dari nama penuh..hehehe

h4ni3 said...

sewang tu ape?