GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, November 16, 2011

Subhanallah!!..

      Entri sebelum ini mengenai kerisauan aku akan kemeruduman trafik. Soalan dari PCL ini juga menarik perhatianku... "kemeruduman trafik blog bole kaver..tu yang bagus sangat tu...mesti ada petua NKBT yg bole di share kat sini kan?"
 
     Well, PCL... NKBT tatau nak komen aper. Rasa serba tak kena dalam diri.. PCL n kwn2 yg lain layankan 'snap shot' ajer... 

Mata terjojol tgk neh semalam. Ingatkan page Nuffnang ader gangguan teknikal. 


Naper tokojut? Pasalnyer ini trafik yg last week punyo...

     Tak puas hati.. dok godek2 gaks tgk naper. Tgk2... 

Tqvm TopsyTurvyMum atas kredit itu... tetapi...
 
     Hati rasa gundah gulana. Gundah kerana mendapat apa yg diinginkan tapi for a reason/situation yg tak sesuai. So, banggakah aku ngan trafik yang tinggi??


6 comments:

I`mulan said...

kenapa nak gundah? alhamdullilah...
Mulan Maseirra

Dee said...

dee dh lupa pun psl nuffnang..hahaha..tp td baru cek..sgt happy..alhamdulillah sis..

Ati Masrif said...

dah lepas usia setahun baru ni
blog kita tapi nuff belum pun
lepas 100 ...huhu

wat tak reti je...sbb niat asal
nak tambah ilmu dan kawan2 :)

azieazah said...

Dah lama tak semak.... pernah sekali lupa password plak. hahahah

kakcik said...

Kakcik rajin juga semak status tu untuk suka2 walaupun kakcik tahu hakikatnya jumah kunjungan bagi seminggu adalah sangat kurang berbanding dengan kunjungan sehari untuk sebilangan blog lain.

Eh! link blog kakcik pun ada dalam senarai Ayu itu. :)

shah said...

huiyo....ramainya