GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, November 11, 2011

Pahit dan Manis

     Sekalung bunga penghargaan aku layangkan utk korang semer kengkawan bloggers aku atas kesudian membaca luahan hati aku dalam entri sebelum ini. Terima kasih atas kata2 perangsang tuh semer. Memang lepas aku taip tuh, tetiba rasa sakit dan perit tuh ilang. Baru rasa lapang. Alhamdulillah!! Begitupun, banyak lagi yang aku rasa nak share tapi tunggu kerajinan aku mai kots...eheheheh

     Dok menge'check' email, tetiba terpandang...

Ader email tiket free sempena harijadi aku. 4 keping plaks tuh. Orang yg lebey otai dh lama dpt neh.. Hmmmm. surely tgk citer kartun ah.

     Ini bole dikatakan pahit akan manis akhirnyer?? Tidak, ini kegembiran sementara sahaja. Nak 'kaver' berita x besh tuh. Ngah terpikir2 cemana nk g amek kat opis Nuffnang tuh. huhuhhuuhhu... tetiba mantokkk... tata!!




10 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
INSYAALAH AKAN TERUS BERTAMBAH CERIA.ADA HIKMAH DI SEBALIKNYA.

kakcik said...

Kakcik langsung tak ambil tiket tu sampai sudah. Tiada kesempatan. :)

azieazah said...

Tontonlah citer TINTIN tu, best sangat! buat kita teringat masa kecik, sebab katun tu di komik masa kecik kecik dulu!

Tahniah.

Ati Masrif said...

sebelum ni ada juga blogger yang
dapat tiket tu..rupanya2 utk
birhday ya...lambat lagi birthday
kita ..hihi

lydzar said...

aritu saya kirim kt blogger lain. kalau tak mmg sampai ke sudah la tak amek

haslina said...

tahniah. gi lah ambil. sayang gitu.

tiket tu kalau tidak silap boleh guna dalam sebulan sahaja waktu nyer.
sebab hari tu pun dapat tiket tu masa bulan august 2011 sebab birthday.

shah said...

nak ikut

wahida said...

bestnya...saya pun pernah dpt...best layan benda free ni...ekekekek...

Anaa said...

tu nak kasi ko senyum sikit, walopun senyum kelat.. hihi..

Ros said...

Salam,

Hari lahir Kak Ros pun lambat lagi....ambik la sayang tau....percuma tu...