GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, November 28, 2011

SALAM BERSAMBUT UKHWAH BERTAUT 3


      Inilah list hapdet terbaharu. Kalo yang dah mendaftar tapi nama blog tak kuar kat sinik, sila bgtau den cepat2 yor. Kalo rerasa segan kat den, bole 'roger2' Dato' LF or kakak kesyngan kiter, peminat bunga Seroja macam lagu 'Search' neh serta kakak apron merah yang gantung japs apron beliau psl terlalu glemer nnti Hisyam marah. hahhahahahah...

     Takot sesat? Tader GPS Guno Pom Sosat? Tak reti? Malas nak pikir? Dun wory, Dato' mmg resourceful orgnyer... semer gerenti beres bukan rebes. Ado peta weh...
     1 lagi klu, bila angpa dah nampak signbod 'Jalan 3/4' tuh teruih masuk then nampak lagik signbod 'Bangi Valley' surely angpa berada d tempat yang btui. Pastuh, pepandai ah cari kan3?

6 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH MEWAR2KAN PERJUMPAAN KITA SEMUA ... MACAM BIASA JE JALAN BBB NI. DATANG SBLUM 18 HB DIS, KITA CERITA2

PCL said...

salam, bila lg ada sembang2 sblm pertemuan 18hb tu...boleh gak tgk2 jalan..."salam bersambut ukhuwah bertaut".

azieazah said...

HISYAM?

hahahahahahah

kakcik said...

InsyaAllah kakcik akan ke rumah Dato' lagi sebelum 18/12. Siapa nak ikut? :)

Anaa said...

bila kakcik nak gi tu.. ?

kakcik said...

Anaa...

tak tahu lagi. Along anak kakcik tu yang nak pergi. Kena tengok jadula dia dulu. :)