GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, August 1, 2010

Why Vampires Suck

Heiiii.....!! Tak tahan.... memana pegi bebudak dok bercakap pasal neh.....



  
Gegambo ehsan Pacik Google

     Twilight laa, Blue Moon laaa.... Kalo Soffya Cik Bulan tuh takperlaa gaks kan? promo skek, dik...ehhehhe

     Yang lagik kelakau, cik ponti tuh plaks bole laa ader inik...
Belas ehsan dari Pacik Google lagik

Cik Pon blaja unibersiti mana eks konsep 3M neh?


Soklan2 yang bermain di pikiran akak psl Cik Pon:

1. Naper semua cik pon berupa seperti yg di sebelah kiri berbanding dgn yg di sebelah kanan?

Ehsan Pacik Google lagik

2. Naper cik pon musti seksi sedangkan cik pon juga boleh 'diamek' dari seorang Muslimah?? (jgn mare arrr..)
Ehsan dr Google lagik & diri sendiri


     Akhirnya, seorang lelaki @ manusia yang tidak tertahan dengan 'fenomena' Cik Pontianak neh tampil ngan satu idea baru. Versi kasi lawan sampai 'boom' itu Twilight sme... dengan ini....
Ini plaks 'cilok' dr Nuffnang.... dengan kebenaran hoke??

Akak tak sangka plaks ader ureng terpikir nak wat movie mcm neh even sebenarnyer dier mcm 'Scary Movie' aih...Tgk poster pon dah kelakau. Hopefully movie neh pon klakau mcm poster dier ehhh....

     Neh ado ringkasan citer dier sikits2....

A spoof of vampire-themed movies, where teenager Becca finds herself torn between two boys. As she and her friends wrestle with a number of different dramas, everything comes to a head at their prom.

     Naper eks sikit jer sinopsisnyer? Ala... nak tau lagik, jengah2laa sinikk.... 




Tuhlaaa akak rasa naper 'menatang' pontianak neh memang teruk dan tak elok dijadikan trend or lifestyle idup terkini.

Glossari: Cik Pon merujuk kepada Cik Pontianak bukannyer Cik P*n*an so 'mak2' kat sana jgn mare akak eh?? ehehhehe...gurauan ringan2 semata2 dan bukan gurauan melampau.
     

4 comments:

kak ina kl said...

salam..kalau minta izin ataupun bagi kredit no hal lah kan..sabar ajerlah

akuzle said...

k ina kl: btui,kak... neh tak. dhlaa mencurikkk, siap ngan bangganyer tempek kt blog tanpa rasa bersalah...heiiii

nuriz said...

movie ni mesti kelaka kan mcm scary movie..pengarah dia org ug sama kot

akuzle said...

nuriz: tuhlaa... kalo tgk pd tahap gaban kekelakarannyer